Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019

ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ! Τραπεζικές προμήθειες μαμούθ

Πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα καταβάλλουν οι Έλληνες για τις προμήθειες των τραπεζικών υπηρεσιών, όπως
προκύπτει από τα διαθέσιμα στοιχεία του α’ εξαμήνου του 2019.

Πιο συγκεκριμένα, οι Έλληνες καταθέτες κατέβαλαν για προμήθειες και χρεώσεις συνολικά 700 εκατομμύρια ευρώ από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Με βάση τα ίδια στοιχεία, μάλιστα, προκύπτει ότι οι τέσσερις συστημικές τράπεζες – Εθνική, Πειραιώς, Eurobank και Alpha Bank – προχώρησαν σε αυξήσεις των χρεώσεων έως κατά 10%.

Άλλωστε, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, το κονδύλι «έσοδα από προμήθειες» εμφανίζεται αυξημένο κατά 5% σε σχέση με το α’ εξάμηνο του 2018.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια πρόσφατης σύσκεψης που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών, εξετάστηκε η πιθανότητα μείωσης των παραπάνω χρεώσεων, δεδομένων και των νέων αυξήσεων που επέρχονται από την 1η Νοεμβρίου του 2019.

Οι τραπεζίτες, από την πλευρά τους, δεσμεύτηκαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο μείωσης ή και κατάργησης ορισμένων από των επιπλέον προμηθειών.

Υπενθυμίζεται ότι τα τραπεζικά ιδρύματα έχουν ανακοινώσει την επιβολή μιας σειράς επιπλέον χρεώσεων στις συναλλαγές μέσω ΑΤΜ. Ανάμεσα σ΄ αυτές ξεχωρίζει η χρέωση της έκδοσης και της επανέκδοσης κωδικού PIN για τις κάρτες αυτόματης ανάληψης χρημάτων.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις