Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Μάγκας! Ευρωβουλευτής του Σαλβίνι ξεφτίλισε τους Τούρκους και πέταξε κάτω τα δώρα τους (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν δεχόμαστε δώρα από αιματοβαμμένα χέρια» .
Την ώρα που η Τουρκία παρανομεί σε Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο, η Ευρωπαϊκή Ένωση σιωπά, με κάποιες
χώρες μάλιστα (Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο) να προσπαθούν να «ακυρώσουν» οποιαδήποτε προσπάθεια έστω και υποτυπωδών κυρώσεων.
Ο Άνγκελο Τζιόκκα ανήκει στο κόμμα της Λέγκας του Ματέο Σαλβίνι, και είναι γνωστός για τις δράσεις του ενάντια στις παράλογες πολιτικές της ΕΕ και στους παράνομους μετανάστες.
Ο Τζιόκα κατά την γενική συνέλευση ασκώντας κριτική στην στρατιωτική επιχείρηση στην βόρεια Συρία, πήρε τα σοκολατάκια που είχαν φέρει νωρίτερα Τούρκοι βουλευτές και τα πέταξε κάτω.
Σύμφωνα με την είδηση από το Euronews, ο Τζιόκα υποστήριξε πως η Τουρκία βομβαρδίζει πολίτες στην Β. Συρία και πρόσθεσε πως «Δεν δεχόμαστε δώρα από αυτούς με τα αιματοβαμμένα χέρια, που στηρίζουν την τρομοκρατία»
Ο Ιταλός ευρωβουλευτής κοινοποίησε στο λογαριασμό του στο twitter τις στιγμές κατά τις οποίες πέταξε κάτω το κουτί με τα σοκολατάκια. Στο βίντεο που κοινοποίησε ο Τζιόκα έβαλε και υπέρτιτλο ¨Όχι η Τουρκία στην Ευρώπη¨.

Il mio intervento in aula a : qualche settimana fa la regalava cioccolato ai parlamentari !!! Io non accetto regali da chi ha le mani SPORCHE del SANGUE del popolo CURDO !!! Guardate cosa ho fatto... siete d’accordo ???
6.786 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις