Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΜΑΝΗ : Υιοθετημένος ο ιερέας με μεγάλη περιουσία – Η Βουλγάρα του είχε ζητήσει να υιοθετήσει το κοριτσάκι

– Περιπλέκεται ακόμα περισσότερο η περίεργη υπόθεση με την καταγγελία της 12χρονης στη Μάνη

– Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Piraeus Press από το χωριό του ιερέα ενδεχομένως δίνει και άλλες διαστάσεις στην υπόθεση 
– Ο πονεμένος βίος του ιερέα, η υιοθεσία του, η πρώην παπαδιά, η περιουσία, η Βουλγάρα και η υιοθεσία της 12χρονης
Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση της Μάνης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και έχει οδηγήσει έναν ιερέα στη φυλακή και ένα κοριτσάκι στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Χωρίς να θέλουμε να δικάσουμε διαδικτυακά την υπόθεση, να καταδικάσουμε ή να αθωώσουμε κανέναν,παραθέτουμε ως οφείλουμε τα νέα δεδομένα που έφτασαν στο Piraeus Press πριν λίγο, τα οποία ενδεχομένως να προσδίδουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν συνυπολογιστούν με τις μέχρι σήμερα αποκαλύψεις.

Τα δεδομένα μέχρι σήμερα είναι:

1. Η καταγγελία της 12χρονης η οποία εξακολουθεί να έχει επαφή με τη μητέρα της
2. Η ιατροδικαστική έκθεση που αναφέρει ότι το κορίτσι δεν έχει κακοποιηθεί
3. Η καταγγελία για τον στενό συγγενή του κοριτσιού – πέραν του ιερέα – που όμως μέχρι τώρα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα
4. Η φυλάκιση του ιερέα
5. Ο γιος της Βουλγάρας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ιερέα
6. Το Χαμόγελο του Παιδιού κάνει λόγο για κακοποιημένο ανήλικο κορίτσι το οποίο χρειάζεται προστασία
7. Την ανήλικη πήγαν στο Χαμόγελο του Παιδιού ο ιερέας με τη μια κόρη του όταν η μαμά της νοσηλευόταν στην Τρίπολη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeus Press ο ιερέας από μικρός είχε ένα αρκετά δύσκολο βίο.
Υιοθετημένο παιδί, κληρονόμησε μεγάλη ακίνητη περιουσία του θετού του πατέρα στη Μάνη, την οποία αξιοποιεί μέχρι σήμερα, παράγοντας αρκετούς τόνους λάδι ετησίως.
Παράλληλα, επίλεξε τον δρόμο της ιεροσύνης, μέσω του έγγαμου βίου, αποκτώντας 6 παιδιά (5 κορίτσια και 1 αγόρι).
Η πρώην παπαδιά τον εγκατέλειψε, καθώς είχε επιλέξει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο ζωής στην Κύπρο, για αυτό και το Δικαστήριο έδωσε την επιμέλεια των παιδιών στον ιερέα, τα οποία μεγάλωσε ο ίδιος.
Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει ακουστεί το παραμικρό από τα παιδιά του ή τις φίλες και φίλους των παιδιών του.

ΠΩΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ

Με την εν λόγω γυναίκα από τη Βουλγαρία ο ιερέας συναντήθηκε τυχαία στην Τρίπολη, όταν διερχόμενος με το αυτοκίνητό του εν μέσω βροχής, την είδε με τα δυο της παιδιά σε ένα αντίσκηνο.
Χωρίς να τη γνωρίζει, της πρότεινε να τον ακολουθήσει στη Μάνη (ενδεχομένως να έπαιξε κάποιο ρόλο το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν υιοθετημένο παιδί), όπου θα της έβρισκε δουλειά και θα την φιλοξενούσε με τα παιδιά στο σπίτι του.

ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το χωριό του ιερέα, η γυναίκα από τη Βουλγαρία, φέρεται να είχε ζητήσει από τον ιερέα – μετά τη νοσηλεία της στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Τρίπολης – να υιοθετήσει το 12χρονο κορίτσι.
Στην αρχή ο ιερέας ήταν θετικός (πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή), αλλά όταν τέθηκε θέμα στο συμβολαιογράφο για τα περιουσιακά στοιχεία – αναφέρεται ότι ζητήθηκε από τον ιερέα να γράψει όλη του την περιουσία στη 12χρονη – εκείνος έκανε πίσω, αφού πρώτα συζήτησε με τα 6 του παιδιά.

ΤΟ PIRAEUS PRESS ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ – Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ή ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ

ΥΓ: Σε κάθε περίπτωση – και προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή σκόπιμων παρερμηνειών του ρεπορτάζ – εφόσον αποδειχτούν οι ισχυρισμοί της 12χρονης, ο ένοχος / οι ένοχοι θα πρέπει να τιμωρηθούν με τη βαρύτερη των ποινών, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε δημοκρατική και ευνομούμενη χώρα.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις