Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Μεγαλώνει συνεχώς ο κύκλος αίματος στη Συρία: Στους 174 οι νεκροί - Επελαύνει η Τουρκία - Αντίποινα από τους Κούρδους - Εικόνες φρίκης - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη είναι η στρατιωτική επιχείρηση “Πηγή Ειρήνης” της Τουρκίας στο βορειοανατολικό τμήμα της Συρίας με τις συγκρούσεις να συνεχίζονται πλέον για δεύτερο 24ωρο.


Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις, υπό την ηγεσία των Κούρδων, γνωστοποίησαν ότι από τις τουρκικές αεροπορικές επιδρομές και τους βομβαρδισμούς έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον εννέα άμαχοι στη βορειοανατολική Συρία.

Σε 174 ανέρχεται ο συνολικός αριθμός των «τρομοκρατών» που έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής στο πλαίσιο της τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης στη βόρεια Συρία, ανακοίνωσε αργά σήμερα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

«Δεκαεννέα τρομοκράτες του PKK/PYD-YPG έχουν σκοτωθεί σε αεροπορικές επιδρομές εναντίον ενός καταφυγίου στην Ρας αλ Αϊν στο πλαίσιο της επιχείρησης 'Πηγή Ειρήνης'. Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των τρομοκρατών που έχουν εξουδετερωθεί από την έναρξη της επιχείρησης είναι 174», τόνισε το υπουργείο με ανάρτηση στο twitter.

Έντεκα χωριά στις πόλεις Τελ Αμπιάντ και Ρας αλ Αϊν έχουν «απελευθερωθεί» σήμερα από την στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας, σύμφωνα με το υπουργείο.

Από τα γραφεία των κυβερνητών των πληγεισών επαρχιών στη νοτιοανατολική Τουρκία έγινε γνωστό ότι τουλάχιστον έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα μωρό 9 μηνών και ένα 11χρονο κοριτσάκι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από τις ρίψεις ρουκετών και οβίδων από τη Συρία εναντίον τουρκικών παραμεθόριων πόλεων.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu δημοσίευσε φωτογραφίες που παγώνουν το αίμα καθώς απεικονίζουν νεκρό ένα βρέφος εννέα μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ (ΕΔΩ) ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις