Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019

Μουσουλμάνοι σε Σουδάν και Σενεγάλη προσεύχονται για τον Ερντογάν και τον τουρκικό στρατό-Βίντεο

Προσεύχονται Μουσουλμάνοι σε Σενεγάλη και Σουδάν για τον τουρκικό στρατό, κατά την εισβολή στη Συρία. 


Μουσουλμάνοι της Σενεγάλης προσεύχονται για τον Ερντογάν και τον τουρκικό στρατό στην επίθεση στην Συρία, καθώς η ελεγχόμενη από τον Ερντογάν Diyanet κατευθύνει τους ντόπιους να το πραγματοποιήσουν στην διάνοιξη ενός πηγαδιού νερού στο Ντακάρ. Το κρατικό πρακτορείο μεταδίδει το πλάνο.

Αυτό είναι από το #Sudan όπου οι ντόπιοι που προστατεύονται από την τουρκική Ερυθρά Ημισέληνο (Kizilay) προσεύχονται για τα τουρκικά στρατεύματα στην #Syria επίθεση. Στο Χαρτούμ, οι μαθητές που εκπαιδεύονται από την υπέρ του Ερντογάν τουρκική θρησκευτική ομάδα Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı , επαναλαμβάνουν το εδάφιο της νίκης από το Κοράνι για να δείξουν την υποστήριξη τους.

Αμπντουλλάχ Μποζκούρτ

Τουίττερ 10/10/2019Muslims pray for and Turkish army in Syrian offensive when Foundation, controlled by Erdogan govt, directs locals to do so at the opening of a well for water In . Turkish state agency broadcasts the footage.
73 people are talking about this

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

πηγή: tourkikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις