Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Μποϊκοτάζ κατά της Τουρκίας ζητούν οι Κούρδοι! Εμείς ας κόψουμε για αρχή τα τουρκικά σήριαλ

Οι Κούρδοι παντού στον κόσμο διαδηλώνουν για την τουρκική βαρβαρότητα και ζητούν το ελάχιστο, από τους πολίτες της Δύσης: να μποϊκοτάρουν οτιδήποτε τουρκικό
μπορούν. Τις αερογραμμές τους, τον τουρισμό τους ,τα προϊόντα τους. Αφού οι δυτικές κυβερνήσεις δεν κάνουν τίποτα, ζητούν βοήθεια από τους πολίτες. Μας αφορά άμεσα, αφού πολλοί συμπατριώτες μας επιλέγουν την Τουρκία για “φθηνές διακοπές” και ψώνια.
Σε πρώτη φάση βέβαια καλό θα ήταν να μποϊκοτάρουν και τα κανάλια μας τα τουρκικά σήριαλ που έχουν κατακλύσει τα ελληνικά σπίτια.

BREAKING NEWS.

Kurds and friends protest at Heathrow Airport near the Turkish Airlines desk in protest against Turkey's ethnic cleansing against the Kurds & calling for travellers to
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις