Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Νεκρός φέρεται να είναι ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους μετά από επιχείρηση των ΗΠΑ

Ο αμερικανικό στρατός πραγματοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρηση στην Ιντλίμπ της Συρίας με στόχο τον αρχηγό του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, ο οποίος και φέρεται να
σκοτώθηκε. Οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Σε ανακοινώσεις θα προβεί σήμερα ο Τραμπ.
Νεκρός φέρεται να είναι ο επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησε, το Σάββατο, ο αμερικανικός στρατός, όπως μετέδωσε το Newsweek, επικαλούμενο Αμερικανό αξιωματούχο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsweek, συγκεκριμένα, ο αμερικανικός στρατός διεξήγαγε επιχείρηση βάζοντας στο στόχαστρο τον αρχηγό του Ισλαμικού Κράτους. 
Η επιχείρηση που πραγματοποίηθηκε το Σάββατο είχε λάβει την έγκριση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ πριν από μία εβδομάδα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 
Ανώτατος αξιωματούχος του Πενταγώνου και ένας αξιωματούχος του αμερικανικού στρατού δήλωσαν στο Newsweek ότι ο Μπαγκντάντι ήταν ο στόχος της μυστικής αυτής επιχείρησης στην Ιντλίμπ της Συρίας
Ο αξιωματούχος του αμερικανού στρατού ανέφερε, μάλιστα, ότι ο Μπαγκντάντι σκοτώθηκε στη διάρκεια της επιδρομής
Εν τω μεταξύ, νωρίτερα το Σάββατο, ο Τραμπ προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Twitter που προκάλεσε ερωτηματικά.
«Μόλις συνέβη κάτι πολύ μεγάλο», ανέφερε. 
​Παράλληλα, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα προβεί σε μια «σημαντική δήλωση» σήμερα, χωρίς να παραθέσει περαιτέρω λεπτομέρειες.  
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις