Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Έπος!! Νίκη Του Τσιτσιπά Απέναντι Στον ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Τζόκοβιτς Με Ανατροπή!!! - Βίντεο

Πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θριάμβευσε στο παιχνίδι του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς για τα προημιτελικά του Shanghai Masters.


Ο Έλληνας πρωταθλητής, μολονότι βρέθηκε να χάνει από τον Σέρβο, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, βρήκε το ψυχικό σθένος να γυρίσει το παιχνίδι και, επικρατώντας εν τέλει με 2-1 σετ (6-3, 5-7, 3-6), πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη επί του «Νόλε» για τον Στέφανο, ο οποίος για να φτάσει στον τελικό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ρώσου, Ντανίλ Μεντβέντεβ, από τον οποίο μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει απέναντί του.

O Σέρβος μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και, αφού υπερασπίστηκε το σερβίς του, ανοίγοντας λογαριασμό στα games, εν συνεχεία με τέσσερις κερδισμένους πόντους έκανε το break (2-0), για να φτάσει στη συνέχεια αρκετά εύκολα στο 3-0.

Ο Τσιτσιπάς με love game πανηγύρισε το πρώτο του game στο ματς, ωστόσο ο Τζόκοβιτς, έχοντας τρομερά χτυπήματα, δεν άφησε περιθώριο στον Έλληνα πρωταθλητή, διευρύνοντας το προβάδισμά του (4-1).

Το έκτο game απέκτησε γαλανόλευκο χρώμα, καθώς το κατέκτησε με άσο ο Στέφανος, ωστόσο εν συνεχεία ήρθε το 5-2 για τον Τζόκοβιτς, έπειτα από ένα ωραίο ράλι, που ανέδειξε νικητή τον Σέρβο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μείωσε σε 5-3, όμως ο Τζόκοβιτς έκανε άνετα το 6-3, κατακτώντας το πρώτο σερβίς, ύστερα από 32 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ανέβασε στροφές και, σε αντίθεση με το πρώτο, ήταν αρκετά ανταγωνιστικός.

Ο Στέφανος υπερασπίστηκε το σερβίς του (1-0), ενώ το ίδιο έπραξε και ο Σέρβος, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τα games. Ακολούθησε το 2-1 από τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος όμως είδε τον Τζόκοβιτς να απαντά (2-2).

Ο Τσιτσιπάς υπερασπίστηκε το σερβίς του κάνοντας το 3-2 και μάλιστα βρέθηκε μια ανάσα από το break, έχοντας διπλό μπρέικ πόιντ. Εντούτοις, ο «Νόλε» κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και ισοφάρισε σε 3-3.

Οι δύο αντίπαλοι συνέχισαν να βαδίζουν χέρι χέρι στα games (4-4), ακολούθησε νέα ισοπαλία στο 5-5, ωστόσο στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς κατάφερε να φτάσει στο 7-5, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τα σετ.

Η κατάκτηση του δεύτερου σετ αναπτέρωσε το ηθικό του Έλληνα τενίστα, ο οποίος μπήκε δυνατά στο κορτ για το τρίτο σετ.

Με τον όγδοο άσο του στο παιχνίδι προηγήθηκε με 1-0 και, παρά την απάντηση του Σέρβου (1-1), κράτησε το σερβίς του στο τρίτο game, ανακτώντας το προβάδισμα (2-1).

Το μομέντουμ πλέον ήταν με τον ανεβασμένο Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος φρόντισε να κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα για τον αντίπαλό του.

Πιο συγκεκριμένα, με break ο Στέφανος πήρε «αέρα» δύο games (3-1), ενώ στρίμωξε ακόμη περισσότερο το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, κάνοντας το 4-1.

Ο Τζόκοβιτς αντέδρασε και μείωσε αρχικά σε 4-2 και εν συνεχεία σε 5-3, ωστόσο πέραν τούτου ουδέν, καθώς ο Τσιτσιπάς έφτασε στο 6-3, πετυχαίνοντας μία ιστορική νίκη απέναντι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης!


....

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις