Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» για έφοδο Ρουβίκωνα: Επιτέθηκαν λεκτικά στην αναπληρώτρια διοικήτρια και εκτόξευσαν απειλές

Για παράνομη είσοδο μελών του Ρουβίκωνα στο νοσοκομείο κάνει λόγο η διοίκηση του «Αγίου Σάββα», υποστηρίζοντας ότι μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «επιτέθηκαν λεκτικά στην
Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου, βιντεοσκοπώντας την, ενώ μετά από λίγο αποχώρησαν εκτοξεύοντας διάφορες απειλές σε βάρος προσώπων».


Η διοίκηση του νοσοκομείου μιλά για αυθαίρετες ενέργειες ατόμων, που προβληματίζουν σοβαρά και για περιστατικό «απολύτως καταδικαστέο» και καταλήγει σημειώνοντας πως «η οδός της βίας είναι αδιέξοδη, ολισθηρή και επικίνδυνη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας»

Ανακοινώνεται ότι σήμερα (30/10/2019) και ώρα 12:05, ομάδα 9 περίπου ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στο Γραφείο Διοικήσεως του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» και επιτέθηκαν λεκτικά στην Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου, βιντεοσκοπώντας την, ενώ μετά από λίγο αποχώρησαν εκτοξεύοντας διάφορες απειλές σε βάρος προσώπων.

Το εν λόγω περιστατικό, πέραν του ότι προβληματίζει σοβαρά για αυθαίρετες ενέργειες ατόμων, σε βάρος προσώπων τα οποία προσπαθούν να επιλύσουν προβλήματα στο ευαίσθητο πεδίο της δημόσιας Υγείας, είναι απολύτως καταδικαστέο. Η οδός της βίας είναι αδιέξοδη, ολισθηρή και επικίνδυνη.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις