Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019

Ο γγ του ΝΑΤΟ που σε λίγες ώρες φθάνει Αθήνα, δικαιολογεί την τουρκική εισβολή στη Συρία!

Δεν ανέμενε ουδείς ότι το ΝΑΤΟ και ο Γενικός Γραμματέας του , ο Γ. Στόλντεμπεργκ, θα “τραβούσαν το αυτί” του Ερντογάν για την εισβολή στη Συρία.
Αλλά το να δικαιολογεί την εξόντωση των Κούρδων, πάει πολύ. Ο κ.Στόλντεμπεργκ σε λίγες ώρες φθάνει για επίσκεψη στην Αθήνα και φυσικά αμέσως μετά θα πετάξει για Κωνσταντινούπολη, ίσως για να συμπαρασταθεί στο δοκιμαζόμενο καθεστώς Ερντογάν, το οποίο όπως λέει “έχει δικαιολογημένες ανησυχίες για την ασφάλεια του από τη Συρία”!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Anadolu, ο Στόλντεμπεργκ χαρακτήρισε “νόμιμες τις  ανησυχίες για την ασφάλεια στη Συρία”.

“Η Τουρκία έχει υποστεί τρομερές τρομοκρατικές επιθέσεις και φιλοξενεί εκατομμύρια σύριους πρόσφυγες”, δήλωσε  μετά τη συνάντησή του με τον Ιταλό πρωθυπουργό.

Ο Στόλτενμπεργκ ανέφερε ότι οι τουρκικές αρχές ενημέρωσαν το ΝΑΤΟ για την επιχείρηση στη βόρεια Συρία.

“Είναι σημαντικό να αποφύγουμε δράσεις που ενδέχεται να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή, να κλιμακώσουν τις εντάσεις και να προκαλέσουν περισσότερα ανθρώπινα βάσανα”, συνέχισε ο γγ του ΝΑΤΟ ο οποίος προφανώς γνωρίζει τι λένε οι τζιχαντιστές που χρησιμοποιεί ο Ερντογάν ως εμπροσθοφυλακή. Έχουν υποσχεθεί λουτρό αίματος κατά των Κούρδων.

“Βασίζομαι στην Τουρκία να δράσει με περιορισμούς και να διασφαλίσει ότι κάθε ενέργεια που μπορεί να αναλάβει στη βόρεια Συρία θα είναι μετρημένη”, πρόσθεσε προκλητικά ο Στόλντεμπεργκ.

Την Παρασκευή ο Στόλντεμπεργκ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν για να πάρει τα εύσημα του.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις