Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Ο Μπογδάνος «έδωσε» το όνομα του διαδηλωτή που έριξε κλωτσιά στον αστυνομικό - λέγεται Βασίλης Πύρρος του Σ. ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΧΑΦΙΕ!

Η εντυπωσιακή κλωτσιά που έδωσε διαδηλωτής του ΠΑΜΕ σε αστυνομικό των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης του ΠΑΜΕ εναντίον της επίσκεψης Πομπέο το Σάββατο,
αποτέλεσε μια καλή αφορμή για τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο για ένα ακόμα tweet από αυτά που μας συνηθίζει, το οποίο φυσικά προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποφάσισε πρωί πρωί σήμερα να «δώσει» τα στοιχεία του διαδηλωτή το ΠΑΜΕ.

«Ο δράστης της «εντυπωσιακής» επίθεσης στον αστυνομικό το Σάββατο λέγεται Βασίλης Πύρρος του Σ., είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θήβας στις τελευταίες εκλογές με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Αναμένεται η επίσημη αντίδραση του ΚΚΕ», αναφέρει συγκεκριμένα.


Οι αντιδράσεις που προκάλεσε ήταν έντονες. Μάλιστα κάποιος τον χαρακτήρισε «δωσίλογο». Τότε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πήρε και πάλι το λόγο με ένα ακόμα tweet του απαντώντας στο επικριτικό αυτό σχόλιο.

«Το όνομα έχει βγει από χθες, αλλά οι κουκουλοφόροι χαφιέδες του ανώνυμου διαδικτύου μιλάνε σήμερα για δωσιλογισμό απειλώντας. Η δημοκρατία έχει συνηθίσει τους τραμπουκισμούς των ολοκληρωτιστών. Δεν φοβάται, δεν πτοείται»



Από όλο αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ο κλασσικός συνομιλητής του, ο Θάνος ο Τζήμερος ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα και του υπουργού Δημόσιας Τάξης.

«Την (μη) αντίδραση του ΚΚΕ την ξέρουμε. Αναμένεται η επίσημη αντίδραση εισαγγελέα και υπουργού Δημόσιας Τάξης. Ή μήπως την ξέρουμε κι αυτή; (Καθώς η ΝΔ τιμάει τους αγώνες τη φασιστεράς;)», λέει ο Τζήμερος.

ΚΚΕ: Χαφιεδικού τύπου η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων του διαδηλωτή

Άμεση όμως ήταν και η απάντηση από το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, που χαρακτήρισε την παρέμβαση του κ. Μπογδάνου «χαφιεδικού τύπου».

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας - ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις. Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;», αναρωτιέται το ΚΚΕ.

«Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης του συστήματος, δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που, παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους», καταλήγει η ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.