Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Ο Βαρουφάκης αποκάλεσε τους Έλληνες της Αυστραλίας «παράνομους μετανάστες» – ΟΡΓΗ στην Ομογένεια (ΒΙΝΤΕΟ)

«Χαμός» στα social media, με τις αναφορές του αριστερού πρώην συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα...

Η μεταναστευτική πολιτική της Αυστραλίας κυριάρχησε την Παρασκευή στη Βουλή των Ελλήνων στην ερώτηση του κ. Βαρουφάκη προς τον
πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα.

Αν και Αυστραλός πολίτης, ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης, έκανε λάθος όταν αναφέρθηκε στην Βουλή των Ελλήνων στους νεομετανάστες που έφθασαν στην Αυστραλία τα τελευταία χρόνια, λέγοντας μάλιστα ότι «δεκάδες χιλιάδες είναι παράνομοι στην Αυστραλία».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της ομογένειας «Νέος Κόσμος, ο αρχηγός του ΜΕΡΑ25 είπε πολλές ανακρίβειες, σε ό,τι αφορά τους Έλληνες της Αυστραλίας.

Οι δηλώσεις τους προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων όπως προκύπτει και από τα σχόλια που έκαναν οι αναγνώστες του «Νέου Κόσμου».

Είναι αλήθεια αυτό που είπε ο κ. Βαρουφάκης ότι στις δεκαετίες του ’40, ’50, 60, και ’70 έφτασαν στην Αυστραλία πολλοί Έλληνες (κυρίως ναυτικοί) που αργότερα νομιμοποιήθηκαν και πρόσφεραν πολλά σ’ αυτή την χώρα, καθώς, αφενός ζητούσαν τότε εργατικά χέρια, αφετέρου οι Έλληνες δεν είχαν διδαχθεί πως οι γυναίκες είναι πράγματα και οι αλλόπιστοι πρέπει να πεθάνουν, όπως υπαγορεύει το Κοράνι.

Δεν είναι αλήθεια, όμως, ότι τώρα βρίσκονται στην χώρα χιλιάδες Έλληνες νέοι παράνομα που ήρθαν με φοιτητική βίζα.

Πρώτον, τονίζει η εφημερίδα  των Ομογενών, ήρθαν κανονικά και νόμιμα στην Αυστραλία και, δεύτερον, πληρώνουν τεράστια ποσά ως κάτοχοι φοιτητικής βίζας για να σπουδάσουν εδώ.

Και, βεβαίως, σε καμιά περίπτωση δεν ήρθαν «δεκάδες χιλιάδες Έλληνες νέοι στην Αυστραλία» τα τελευταία χρόνια.
Δείτε το βίντεο που έχει προκαλέσει την οργή των Ελλήνων στην Αυστραλία:
ΦΩΤΟ eurokinissi
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις