Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ - «Oι συμμαθητές μου με έλεγαν…τράουλλο, άρρωστο και με έβλεπαν σαν σκουπίδι» (video)

Ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε μέσα από την εκπομπή «24 Ώρες» του Alpha Κύπρου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη και αρχισυνταξία-έρευνα,
παρουσίαση του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου.
Η εκπομπή συνάντησε τον ταλαντούχο Μιχάλη Μεταξά, ένα πρόσωπο με εκ γενετής παραμόρφωση… ένα νεαρό που πέρασε από 30 εγχειρήσεις, βίωσε το μπούλινγκ στο χειρότερο βαθμό του και σήμερα εξελίσσεται σ’ ένα σπάνιο θαύμα ζωής και σε έναν εξαιρετικό μουσικό.
Γεννήθηκε σχεδόν κωφός και με το σύνδρομο Tourette, μεγάλωσε μέσα σε νοσοκομεία και τώρα μιλά 5 γλώσσες, συμμετέχει σε μπάντα, ορχήστρα και φιλαρμονική, ενώ προκαλεί έκπληξη και το γεγονός πως όταν παίζει μουσική, εξαφανίζονται διά μαγείας όλα τα συμπτώματα του συνδρόμου του. Ο ίδιος μίλησε για τον ρατσισμό που βίωσε στο δημοτικό αναφέροντας:
Ήμουν διαφορετικός…
Δεν μπορούσα να μιλήσω σωστά, είχα καθυστερήσεις στη νοητική μου ανάπτυξη. Στο δημοτικό βίωσα πολύ κοροϊδία και μπούλινγκ από τους συμμαθητές μου. Με αποκαλούσαν άρρωστο και τράγο ή τράουλλο. Με έβλεπαν σαν ένα σκουπίδι λες και ήρθα από άλλο πλανήτη.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)
https://www.alphanews.live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις