Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής συνελήφθη για εμπορία 92 κιλών κάνναβης - Αναζητείται ο συνεργός του

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής (18/10) στο Κορωπί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,
45χρονος Έλληνας για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.
Ο 45χρονος, ο οποίος -όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ- είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, εντοπίστηκε να μεταφέρει εντός οχήματος, για λογαριασμού αλλοδαπού συνεργού του, τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2,2 κιλών, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Ακολούθως, διενεργήθηκε έρευνα σε οικία η οποία χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά για την απόκρυψη των ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον:
  • 90 κιλά και 110 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
  • Το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ
  • Πλήθος νάιλον συσκευασιών και δύο μονωτικές ταινίες
  • Δύο κινητά τηλέφωνα
  • Επίσης, κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις