Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Παντρεμένος καθηγητής έκανε σeξ με 16χρονη μαθήτρια μέσα στην τάξη αλλά και στο σπίτι της

Με επταετή διαθεσιμότητα από τη διδασκαλία τιμωρήθηκε παντρεμένος καθηγητής που έκανε σεξ με 16χρονη μαθήτριά του στις τουαλέτες ενός οικοδομικού συγκροτήματος και σε αίθουσα σχολείου.


Στη διάρκεια της δίκης έγινε γνωστό ότι ο καθηγητής από το Κουίνσλαντ, που ήταν περίπου 30 χρονών εκείνη την εποχή, φέρεται να κοιμήθηκε με το κορίτσι και στο δωμάτιό της όταν οι γονείς της δεν ήταν σπίτι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο καθηγητής είχε αγγίξει τα οπίσθια, τη μέση και τον μηρό άλλης μαθήτριας στη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Ο καθηγητής κατηγορείται για "ξέφρενη" συμπεριφορά από το 2012 έως το 2016.
Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, ο καθηγητής και η μαθήτρια του αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνων στο τέλος του 2015. Τον Δεκέμβριο του 2015 την πήρε με το αυτοκίνητο από σημείο κοντά στο σπίτι της και την πήγε στις τουαλέτες οικοδομικών εγκαταστάσεων όπου τη φίλησε, την άγγιξε και ήρθαν σε ερωτική επαφή. Μετά έκαναν πάλι σεξ στο σπίτι της μαθήτριας στο τέλος του ίδιου μήνα και το ξαναέκαναν στην αρχή του 2016 στη σχολική αίθουσα.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, της είχε ζητήσει να μην φοράει εσώρουχα στη συνάντησή τους στην αίθουσα επισημαίνοντας ότι του αρέσουν οι κοντές φούστες. Κατά τη δίκη του, ο καθηγητής αρνήθηκε ότι έκανε σεξ μαζί της λέγοντας ότι εκείνη την εποχή είχε οικογενειακές υποχρεώσεις και δεν ήταν διαθέσιμος. Πρόσθεσε πως αν η μαθήτρια τον είχε δει ολόγυμνο θα θυμόταν πως δεν είχε κάνει περιτομή. Ωστόσο, στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως το 2013 είχε αγγίξει ερωτικά και άλλη μαθήτρια και φίλησε το χέρι της σε σκοτεινό λαβύρινθο σε μία προσομοίωση σπηλιάς ενώ ήταν σε σχολική εκδρομή.

Επίσης τον Οκτώβριο του 2015 ο καθηγητής πάλι σε σχολική εκδρομή άγγιξε τα οπίσθια μαθήτριας και εκείνη αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από κοντά του. Το τελευταίο βράδυ της σχολικής εκδρομής είπε σε ομάδα μαθητών ότι ήθελε να πάει σε πάρτι μαζί τους και να φτιαχτούν.

Όπως συμπέρανε το δικαστήριο, η εικόνα του καθηγητή έμοιαζε με κάποιου που αγνοούσε επίμονα τα επαγγελματικά όρια, έπραττε απρεπώς και έθεσε τους μαθητές του σε μεγάλο ρίσκο να πάθουν κακό. Από τότε ο καθηγητής μετατέθηκε και εργάστηκε σκληρά να αποκαταστήσει τη σχέση με την οικογένειά του. Του απαγορεύτηκε να διδάσκει για δέκα χρόνια από την εποχή της διαθεσιμότητάς του και πλέον μπορεί να κάνει αίτηση το 2026. Θα πρέπει να έχει ψυχολογική έκθεση που να υποδεικνύει ότι έχει απόλυτη επίγνωση των ευθυνών του ως εκπαιδευτικός.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.