Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – Αφγανοί και Πακιστανοί σφαχτήκαν μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο

Σοβαρά επεισόδια έγιναν χθες βράδυ στις Μοίρες μεταξύ «προσφύγων» από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν. 

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ για άγνωστους λόγους πιάστηκαν στα χέρια οι Πακιστανοί με αποτέλεσμα να βγουν μαχαίρια και να υπάρξει άγριο κυνηγητό μεταξύ τους. 
Τα επεισόδια συνεχίστηκαν. 
Στο σημείο είχαν φτάσει άνδρες των ΤΑΕ Μεσαράς οι οποίοι προσπάθησαν να επιβάλουν την τάξη. Μάλιστα ένας αλλοδαπός είχε βάλει μαχαίρι στο λαιμό του και απειλούσε να αυτοκτονήσει. 
Ένας Αστυνομικός των ΤΑΕ Μεσαράς με ψυχραιμία κατάφερε να τον αφοπλίσει. 
Επίσης οι Αστυνομικοί των ΤΑΕ Μεσαράς προχώρησαν σε συλλήψεις και προσαγωγές υπόπτων. 
Τελικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών μεταφέρθηκαν μαχαιρωμένοι δύο Πακιστανοί και ένας Αφγανός στους οποίους αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο. 
Οι τραυματισθέντες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “e-mesara.gr” αλληλομηνύθηκαν, υποστηρίζοντας οι Πακιστανοί ότι τους μαχαίρωσε ο Αφγανός και ο Αφγανός ότι τον μαχαίρωσαν οι Πακιστανοί……


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.