Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΞΕΦΤΙΛΑ...!!! Έλληνες Στρατονόμοι ύψωσαν την τουρκική σημαία σε Ελληνικό Έδαφος...!!!!

ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΦΑΣ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ;;;
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΑ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Έλληνες στρατιώτες ύψωσαν τουρκική σημαία! Το αδιανόητο συνέβη στο ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο στη Θεσσαλονίκη, για τον εορτασμό της ίδρυσης της Τουρκίας

Οι εικόνες από Έλληνες στρατιώτες να υψώνουν τουρκική σημαία μέσα στην Θεσσαλονίκη, είναι σίγουρα σοκαριστικές.

Ωστόσο δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής ημέρας της Τουρκίας, από το ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο NRDC-GR.

Η τουρκική εθνική ημέρα είναι η 29η Οκτωβρίου, ημέρα που ανακηρύχθηκε από τον Κεμάλ η τουρκική δημοκρατία. Ο εορτασμός έγινε λίγο νωρίτερα, προφανώς για να μην συμπέσει με την ελληνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Διοικητής του NRDC-GR, ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος ΚΟΥΤΡΑΣ υποδέχθηκε τον Τούρκο Γενικό Πρόξενο κ. Efe CEYLAN ο οποίος τιμήσε την τελετή με την παρουσία του μαζί με άλλους τουρκικούς προσκεκλημένους.

Μάλιστα ο Τούρκος πρόξενος ήταν αυτός που παρέδωσε την τουρκική σημαία στους Έλληνες στρατιώτες για να την υψώσουν. 

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

armyvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις