Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Πολύ κοντά σε συμφωνία για το Brexit Λονδίνο και Βρυξέλλες

Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για το Brexit αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα.

Φαίνεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον έκανε πίσω στο θέμα των ιρλανδικών συνόρων και έτσι άνοιξε ο δρόμος για συνέχεια στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στο Λονδίνο, Ισαάκ Καρυπίδη, μπορεί να υπάρξει συμφωνία ακόμη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.

Νωρίτερα σήμερα, το BBC μετέδωσε πως αν χρειαστεί θα υπάρξει και μια ακόμη έκτακτη Σύνοδος Κορυφής την ερχόμενη εβδομάδα.

Η στερλίνα σημειώνει σημαντική άνοδο, την μεγαλύτερη του τετράμηνου.

Όπως και να έχει, πρέπει να τονιστεί πως η όποια συμφωνία θα πρέπει να έχει και την έγκριση της Βουλής των Κοινοτήτων, που θα συνεδριάσει εκτάκτως το Σάββατο.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις