Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019

Ένταση έξω από τη Βουλή - ΤΩΡΑ (photos)

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο έξω από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ, όταν μέλη της επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στη Βουλή.


Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Τελικά, η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας μπήκε στη Βουλή, στοχεύοντας σε συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Νωρίτερα, περίπου 2.000 άτομα είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπου πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία, τοποθετώντας ένα φέρετρο μπροστά από τα ρολά.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ πραγματοποιεί κινητοποιήσεις ενάντια στο άρθρο 179 του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που δίνει τη δυνατότητα εκχώρησης των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου των δήμων σε ιδιώτες.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις