Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Φωνές και ένταση στην προακαταρκτική Novartis: ΝΔ & ΚΙΝΑΛ ζητούν εξαίρεση Πολάκη–Τζανακόπουλου -Πολάκης: «Π@π@ριές»

Η άγρια σύγκρουση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για το αν θα κληθούν ως μάρτυρες στην επιτροπή οι πρώην
υπουργοί κ.κ. Δημήτρης Τζάνακόπουλος και Παύλος Πολάκης σημαδεύει την πρώτη μέρα των ουσιαστικών εργασιών της προανακριτικής για τη Novartis και τον Δημ. Παπαγγελόπουλο.

Και αυτό γιατί η μετατροπή των δυο Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που είναι μέλη της επιτροπής σε μάρτυρες αυτομάτως τους εξαιρεί από μέλη της επιτροπής.

Η συνεδρίαση εξελίσσεται σε τεταμένο κλίμα και οι φωνές ακούγονται εκτός της αίθουσας.

Πρώτος το θέμα στην συνεδρίαση έθεσε ο Θανάσης Πλεύρης που αναφέρθηκε στα δικονομικά προβλήματα που προκαλεί η μετατροπή των δυο βουλευτών σε μάρτυρες.


Τους κ.κ. Τζανακοπουλο και Πολάκη έχει ζητήσει ως μάρτυρες και το ΚΙΝΑΛ από χθες και σήμερα θέμα εξαίρεσης τους έθεσε και το Κίνημα Αλλαγής για του κ. Κεγκερογλου. Η Νέα Δημοκρατία πήρε την τελική της απόφαση σε σημερινή σύσκεψη που έγινε λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της επιτροπής.

Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν έντονα λέγοντας ότι αρνούνται την εξαίρεση και προτείνουν να εξαιρεθούν μόνο τις μέρες που είναι να καταθέσουν και όλο το επόμενο διάστημα να συμμετέχουν κανονικά.

Μάλιστα ο κ. Τζανακοπουλος επιτέθηκε και προς τον κ. Κεγκέρογλου κατηγορώντας τον ότι με τη στάση του διευκολύνει τη Νέα Δημοκρατία στα σχέδια της.

Πολάκης: «Π@π@ριές» -Βουλευτές ΝΔ: «Ντροπή»
Εντονα αντέδρασε και ο Παύλος Πολάκης, κάνοντας λόγο για «π@π@ριές» προκαλώντας την έντονη αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι έλεγαν πως είναι ντροπή τέτοιες εκφράσεις. Ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τους βουλευτές της ΝΔ ότι θέλουν να τους δείξουν ως ύποπτους και όχι ως μάρτυρες, ενώ ο Γ. Ραγκούσης χαρακτήρισε «πραξικόπημα» την πρόταση της ΝΔ να εξαιρεθούν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο θέτοντας θέμα για τον Θανάση Πλεύρη εξαιτίας της εμπλοκής του στη υπόθεση κατά την άσκηση του δικηγορικού του λειτουργήματος.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις