Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έτσι κλέβουν τα αυτοκίνητα (vid)

Έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο είχε βρει ένας Αλγερινός στα βόρεια προάστια προκειμένου να παραβιάζει αυτοκίνητα και να αρπάζει ό,τι είχαν αφήσει μέσα οι ιδιοκτήτες τους.


Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε όλη τη δράση του κακοποιού η οποία αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι να παραβιαστούν τα αυτοκίνητά μας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, το οποίο παρουσίασε αποκλειστικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv το Σάββατο, ο νεαρός σκύβει να δέσει το κορδόνι από το παπούτσι του. Ο οδηγός βγαίνει από το αυτοκίνητο, και πριν ενεργοποιήσει τον συναγερμό, ο νεαρός έχει ανοίξει την πίσω πόρτα του οχήματος.

Έτσι, μπορεί να αρπάξει από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ό,τι θέλει.

Κι όλα αυτά ενώ μέχρι σήμερα οι περισσότεροι πιστεύαμε πως οι ληστές χρησιμοποιούν υπερσύγχρονα λογισμικά για να παραβιάζουν τα οχήματα. Έτσι, γίνεται κατανοητό πως το κλείδωμα του αυτοκινήτου δεν μπορεί να γίνεται ρουτίνα.

Την ίδια στιγμή, οι διαρρήξεις αυτοκινήτων το πρώτο εξάμηνο του 2019 έχουν αυξηθεί σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Η Ασφάλεια Αμαρουσίου συνέλαβε τον Αλγερινό, έπειτα από καταγγελίες ιδιοκτητών αυτοκινήτων που είχαν πέσει θύματα κλοπής στα βόρεια προάστια.

Δείτε το βίντεο:
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις