Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Πυροβολισμοί σε στρατιωτική βάση στη ρωσική Άπω Ανατολή - Οκτώ νεκροί - ΤΩΡΑ

Τουλάχιστον οκτώ στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς σε στρατιωτική μονάδα στην περιοχή της Βαϊκάλης στη ρωσική
Άπω Ανατολή, όταν συνάδελφός τους άνοιξε πυρ εναντίον τους, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Ο στρατιώτης που άνοιξε πυρ εναντίον των συναδέλφων του, αφοπλίσθηκε και συνελήφθη.

Στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας αναφέρεται ότι το περιστατικό συνέβη περίπου στις 18.20 (τοπική ώρα), κατά την διάρκεια της αλλαγής φρουράς στο στρατόπεδο, όταν στρατιώτης του τμήματος τεχνικών υποδομών του στρατοπέδου άνοιξε πυρ εναντίον συναδέλφων του, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν επί τόπου οτκώ στρατιώτες και να τραυματισθούν δύο.

Στον τόπο της τραγωδίας μεταβαίνει αεροπορικώς επιτροπή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας με επικεφαλής τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Αντρέι Καρταπόλοφ, για να διερευνήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό αυτό περιστατικό.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις