Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς – Τι συμβαίνει;

Από το Σάββατο 26/10 ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο Κώστας Βουτσάς, μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι και λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, βρέθηκε αντιμέτωπος με κάτι που ούτε ο ίδιος περίμενε.
Ο δημοφιλής ηθοποιός, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, αφού ταλαιπωρείται από κάτι που πολλοί γονείς το περνούν και ειδικά αυτή την εποχή.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο μικρός Φοίβος ο οποίος ταλαιπωρούνταν από μία ίωση, κόλλησε ένα μικρόβιο τον μπαμπά του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί για ένα μικρό διάστημα στο νοσοκομείο.
Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σε όσους έχουν παιδιά!
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού, μας διαβεβαίωσε ότι δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.
Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις