Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Συγκλονίζει η μαρτυρία πρώην κρατούμενου για τη μαφία των φυλακών -ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην κρατούμενος περιγράφει στην εκπομπή «πρωινοί τύποι» πόσα έβλεπε καθημερινά πίσω από τα κάγκελα. «Γενικά, η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.
Επικρατεί ένα χάος, ο καθένας μπορεί να κάνει οτιδήποτε αρκεί να έχει την κατάλληλη γνωριμία ή την κατάλληλη οικονομική κατάσταση. Να είναι βαρύς ποινικός, να μπορεί να διεκδικήσει πράγματα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στις εφόδους που κάνουν οι Αρχές εντοπίζουν αυτοσχέδια σουβλιά και σπαθιά. Ο πρώην κρατούμενος εξηγεί πως αυτά κατασκευάζονται. «Αυτά τα σουβλιά είναι με κομμάτια των κρεβατιών που είναι με μικρά λεπτά σιδεράκια όπως είναι τα καλαμάκια. Στη φυλακή υπάρχουν εργαστήρια ξυλουργίας ή σιδηρουργικές κατασκευές για να δουλεύουν οι κρατούμενοι. Αυτά που ξηλώνονται από τα κρεβάτια, πηγαίνουν εκεί και τα επεξεργάζονται και επιστρέφονται. Ή τα αγοράζουν κάποιοι ή τα παίρνουν οι ίδιοι που δουλεύουν εκεί».


Δείτε το βίντεο: (ΕΔΩ)

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις