Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Τι συμβαίνει με Ντάνο και Παναγιωτοπούλου; Το κρις κραφτ και οι δηλώσεις (pics)

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τη μέχρι σήμερα πορεία του στην τηλεόραση έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open.


Ο γνωστός σε όλους μας Ντάνος, απάντησε για όλα… Την πρόταση που δέχτηκε από το Survivor, τη συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου, αλλά και όλα όσα είπε για εκείνον η γνωστή ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Μου έγινε μια πολύ σημαντική οικονομικά πρόταση για το All Star Survivor. Σίγουρα είναι τιμητικό, αλλά από την άλλη δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά. Ήταν για να συμμετέχω ως παίκτης”, αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Όσον αφορά το σήριαλ «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι θα έπαιρνα μέρος στις 8 λέξεις, γιατί έχουμε κάνει ο καθένας την πορεία του. Έχουν ξεκινήσει οι “8 λέξεις”, εγώ έχω ξεκινήσει άλλα πράγματα, δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω».
Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε τα όσα ανέφερε σχετικά με την Άννα Παναγιωτοπούλου η οποία πρόσφατα μιλώντας στο στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» ήταν χείμαρρος! Ειδικότερα είπε: «Τώρα είναι δυνατόν να συζητάμε για έναν άνθρωπο που έκανε… Τι έκανε; Έτρεχε; Η δουλειά του ήταν να ανεβάζει τους ανθρώπους σε κρις κραφτ και να τους πηγαίνει βόλτα. Τι να πω; Τι καλά που το έπαιξε; Θα αποτρελαθούμε! Σκέψου να ξεκινήσω εγώ να πηγαίνω τον κόσμο με το κρις κραφτ βόλτα. Μπορείς να το φανταστείς; Αυτοί πώς φαντάζονται ότι μπορούν να κάνουν τη δική μου δουλειά; Αυτό είναι τρελό πράγμα».
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις