Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Τούρκος βίασε τον γάϊδαρο του γείτονα του...!! Τον κατέγραψε με το κινητό του...

Στο Εσκισεχίρ άτομο ονόματι Μ.Κ. το οποίο βίασε τον γάιδαρο του γείτονα του και καταγράφηκε σε κινητό, κατηγορείται για ¨πρόκληση φθοράς και μείωση της αξίας¨.


Ο κτηνοτρόφος Ν.Β. υπέβαλλε μήνυση στην εισαγγελία καταγγέλλοντας ως ο γείτονας του στο χωριό Ασαγιλίτζα της επαρχίας Οντούνπαζαρί Μ.Κ. βίασε τον γάιδαρο του, κάτι που ο ίδιος κατέγραψε με το κινητό του. Στα πλαίσια της έρευνας που άρχισε ο Μ.Κ. στην κατάθεση του παραδέχθηκε τον ¨βιασμό¨ του γαϊδάρου.

Την επόμενη εβδομάδα παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που ετοίμασε η εισαγγελία, υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος του Μ.Κ. και κατηγορείται για ¨ ¨πρόκληση φθοράς και μείωση της αξίας¨ και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 4 μήνες έως 3 χρόνια. Ο κατηγορούμενος για βιασμό Μ.Κ. θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου την επόμενη εβδομάδα.

…………….

https://onedio.com - https://tourkikanea.gr


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις