Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Ντοκουμέντο: Τζιχαντιστής πόζαρε στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη - Κόκκινος συναγερμός στην κυβέρνηση για την είσοδο τζιχαντιστών στην Ελλάδα

Ο εν λόγω άνδρας βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο των Αρχών Ασφαλείας, από τη στιγμή που ταυτοποιήθηκε κι εργαστηριακά
καρέ - καρέ το πρόσωπό του, ως μαχητής του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. Δεν είναι όμως ο μοναδικός Τζιχαντιστής που βρέθηκε στην χώρα μας. 

«Υπάρχει και μια άλλη φωτογραφία που δείχνει αυτόν τον άνδρα να κρατάει όπλο… Εμφανίστηκε στη χώρα μας το 2018 και ήρθε να δει έναν ξάδελφό του στην Κομοτηνή αλλά τον Ιούνιο ήταν και πάλι Συρία» ανέφερε στο Star ο ερευνητής θεμάτων Διεθνούς Ασφάλειας – Τρομοκρατίας, Μάνος Μεϊμαράκης. 

Διακινητές «ψαρεύουν» μετανάστες
Τα κυκλώματα των διακινητών κάνουν χρυσές δουλειές χρεώνοντας τρεις χιλιάδες ευρώ το κεφάλι. Σε κάποια βίντεο βάζουν μάλιστα και το κινητό τους τηλέφωνο για να κλείσουν τις δουλειές. 

 «Εδώ είναι το Πλαγκί στον Έβρο, ένα μικρό χωριό. Είναι το βίντεο που έδωσε ο διακινητής για να δείξει πόσο γρήγορα και με ασφάλεια περνάνε τους μετανάστες από τα σύνορα χωρίς να συναντήσουν αστυνομικό έλεγχο» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης. 

Αυτά τα βίντεο κυκλοφορούν σε κλειστές ομάδες στο διαδίκτυο και δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα περάσουν τα σύνορα με ασφάλεια. 

«Αφού περάσουν τα σύνορα τους παραλαμβάνουν αυτοκίνητα για να τους μεταφέρουν σε διάφορες περιοχές» εξήγησε ο κ. Μεϊμαράκης.

Πριν δύο μέρες οι διακινητές στη Σύμη, έδωσαν στους μετανάστες το στίγμα κάποιων ξενοδοχείων στο νησί αλλά και συγκεκριμένες οδηγίες. 

Θα είστε ήσυχοι, θα αποφεύγεται κεντρικούς δρόμους, θα μαίνετε σε αυτά τα ξενοδοχεία μέχρι να σας παραλάβουν οι άνθρωποι μας για Αθήνα 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΕΔΩ)



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις