Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019

Βάνα Μπάρμπα: Έφυγε από την πρεμιέρα της παράστασης "Ωνάσης: Τα θέλω όλα" και αποκαλύπτει τον λόγο!

Για τον θεατρόκοσμο, η ξαφνική αποχώρηση θεατή στο ξεκίνημα κιόλας της παράστασης, είναι προσβολή! Και το έκανε η Βάνα Μπάρμπα στην πρεμιέρα της
παράστασης «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» που έγινε πριν από λίγες ημέρες.
Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε τον λόγο που συνέβη κάτι τέτοιο: «Δεν έφυγα από το θέατρο. Βγήκα απλώς και μετά έκατσα στις πίσω θέσεις για να μην ενοχλώ τους ηθοποιούς με τον βήχα μου», ξεκαθάρισε η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή, για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να φεύγει ξαφνικά από τη θεατρική παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» του Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο Παλλάς.
Η ηθοποιός, φανερά καταβεβλημένη από την ίωση που την ταλαιπωρεί και βήχοντας συνεχώς είπε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή πως ο μοναδικός λόγος που σηκώθηκε από τη θέση της η οποία βρισκόταν στις πρώτες σειρές των καθισμάτων του Παλλάς ήταν το γεγονός ότι με τον έντονο βήχα που είχε, δεν άφηνε τους ηθοποιούς επί σκηνής να φέρουν σε πέρας τους ρόλους τους.
Γι» αυτό και σηκώθηκε να φύγει, πήγε στο φουαγιέ και ήπιε ένα ζεστό τσάι για να μαλακώσει ο λαιμός της και όταν επέστρεψε, προτίμησε να καθίσει στις πίσω θέσεις ώστε να μην ενοχλεί τους πρωταγωνιστές.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις