Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Βαριά «καμπάνα» στον ιερέα που πιάστηκε με 75 κιλά καπνού από τα κατεχόμενα

Βαριά «καμπάνα» επέβαλε το Τμήμα Τελωνείων στον 40χρονο ιερέα από τη Λευκωσία, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν χθες 75 κιλά αδασμολόγητου καπνού.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κληρικός που λειτουργεί σε χωριό της ορεινής Λευκωσίας, αποδέχτηκε την πρόταση της Αναπληρώτριας Διευθύντριας του Τμήματος Τελωνείων για καταβολή χρηματικού προστίμου ύψους 29,400 ευρώ.

Καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε στο alphanews.live ότι τα μέλη του Τμήματος Τελωνείων και της Αστυνομίας εντόπισαν τα αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα σε αποθήκη στην οδό Πινδάρου στο κέντρο της Λευκωσίας.

Την πόρτα της αποθήκης μάλιστα, άνοιξε στους αρμόδιους λειτουργούς ο ίδιος ο ιερέας, καθώς βρισκόταν στον χώρο για να τακτοποιήσει τα εμπορεύματα.

Ο κληρικός φέρεται να παραδέχτηκε σε θεληματική κατάθεση ότι ο καπνός προέρχεται από τα κατεχόμενα και μεταφέθηκε στις ελεύθερες περιοχής, τόσο από τον ίδιο όσο και από φιλικά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας διατηρεί κατάστημα πώλησης καπνικών προϊόντων και ειδών ναργιλέ στη Λευκωσία.

Το θέμα δεν αποκλείεται να απασχολήσει τις τάξεις της Ιεράς Συνόδου, η οποία ενημερώθηκε σχετικά από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

alphanews.live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις