Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ... ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! αμερικανικα στρατευμάτα στο κέντρο της παραγωγής πετρελαίου! (video) ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ TO CNN

Κονβόι περίπου 18 αμερικανικών στρατιωτικών οχημάτων αναχώρησε από το βόρειο Ιράκ και κατευθύνθηκε στη Συρία το πρωί του Σαββάτου.


Τα αμερικανικά στρατεύματα πέρασαν από τις πόλεις Ρμεϊλάν και Καμισλί, κατευθυνόμενα προς το εσωτερικό της χώρας που έχει καταστραφεί από τον πόλεμο.
Βίντεο του CNNi δείχνει το κονβόι των αμερικανικών τεθωρακισμένων οχημάτων και φορτηγών στο δρόμο κοντά στη Ρμεϊλάν. Οι μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων και ένας συνοριακός αξιωματούχος της KRG επιβεβαίωσαν νωρίτερα σήμερα την πορεία των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων.
Η κίνηση αυτή έρχεται μία μέρα μετά τις δηλώσεις του Αμερικανού υπουργού Άμυνας ΗΠΑ, Μαρκ Έσπερ, στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ότι «οι δυνάμεις των ΗΠΑ αλαμβάνουν τώρα ορισμένες ενέργειες» για να ενισχύσουν τη θέση τους στην περιοχή Ντέιρ αλ Εζόρ, στην ανατολική Συρία.
.
Υπενθυμίζεται ότι αμερικανικές δυνάμεις αποσύρθηκαν την προηγούμενη Κυριακή, από τη μεγαλύτερη βάση τους στη βόρεια Συρία και μεταφέρθηκαν στο Ιράκ, προκειμένου «να συνεχίσουν την εκστρατεία εναντίον των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους».

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις