Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Η VW θα κάνει την επένδυση του 1,1 δις στην Τουρκία παρά τα όσα κάνει στη βόρεια Συρία

Θέλουν οι Γερμανοί να κρυφτούν, αλλά η συμπάθεια για την Τουρκία δεν κρύβεται. Τι κι αν σκοτώνουν αμάχους,
τι κι αν η Διεθνής Αμνηστία καταγγέλει την Άγκυρα για εγκλήματα πολέμου, τι κι αν η εθνοκάθαρση που επιχειρεί επιδεινώνει το τεράστιο πρόβλημα του προσφυγικού…

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen, με δήλωση κορυφαίου στελέχους της κάνει σαφές ότι δεν αναζητά εναλλακτικές χώρες για την κατασκευή του νέου εργοστασίου της!

Η εταιρεία, νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι η οριστική απόφαση θα καθυστερήσει εξαιτίας των “επικρίσεων που δέχεται η Τουρκία για την εισβολή στη Συρία”.

Αλλά η Γερμανία δείχνει προφανώς κατανόηση…Η ιστορία των δύο χωρών προκαλεί μάλλον αυτή την κατανόηση.
Γι΄ αυτό και από την VW διαβεβαιώνουν ότι η επένδυση του 1,1 δις δολαρίων για την κατασκευή των αυτοκινήτων Passat και Skoda Superb.

Ο Ταγίπ Ερντογάν μάλιστα ανταποκρινόμενος στην …κατανόηση της VW, έχει δώσει εντολή σ΄ όλους τους υπουργούς να αλλάξουν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα των υπουργείων τους, παραγγέλνοντας VW Passat…

Το ΄να χέρι νίβει τ΄ άλλο ,λέμε στην Ελλάδα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως κάποια χέρια είναι λερωμένα με αίμα.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις