Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019

Υπόθεση βιασμού: «Το DNA ήταν του Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση με τα στοιχεία να δείχνουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ως...
ένοχο!

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού του Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθαν στην επιφάνεια από την εφημερίδα «SUN», η οποία υποστηρίζει ότι το DNA που ελήφθη από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο φέρεται να βίασε ο Κριστιάνο μια κοπέλα πριν από 10 χρόνια, ταιριάζει απόλυτα με αυτό του Πορτογάλου.

Η αστυνομία είχε κλείσει την υπόθεση μη έχοντας βρει πειστικά αποδεικτικά στοιχεία για να προχωρήσει στην προσαγωγή του Κριστιάνο και επιπλέον όταν είχε γίνει το περιστατικό η Κάθριν Μαγιόργκα είχε δεχθεί χρηματικό ποσό ώστε να μη μιλήσει.
Το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας αναφέρει πως μερικά e-mail διέφυγαν από την αστυνομία του Λας Βέγκας και μέσα σε αυτά αποδεικνύεται η ταυτοποίηση του γενετικού υλικού του Πορτογάλου.

Ποια είναι η Κάθριν Μαγιόρκα

Αυτή είναι η 34χρονη Αμερικανίδα, Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία μέχρι σήμερα αναφερόταν ως «Δεσποινίς C.» και ο κατηγορούμενος ως βιαστής «Κύριος C.».


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις