Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Ζευγάρι έκανε σeξ σε αυτοκίνητο εν κινήσει - Η ποινή που του επιβλήθηκε - ΒΙΝΤΕΟ

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών επεβλήθη σε ζευγάρι που έκανε σεξ μέσα στο αυτοκίνητο ενώ ο άνδρας οδηγούσε σε ισπανικό
αυτοκινητόδρομο της Σεγόβια, στην Ισπανία.

Σύμφωνα με το υλικό που ήρθε στη δημοσιότητα, το ζευγάρι έρχεται σε ερωτική επαφή ενώ το αυτοκίνητο κινείται στη μεσαία λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου ΑΡ-6 κοντά στο Βιγκαστίν της επαρχίας της Σεγόβια. Η γυναίκα είναι γυμνή από τη μέση και πάνω ενώ σύμφωνα με το βίντεο κάθεται πάνω στον σύντροφό της και κινείται ερωτικά. Οι άλλοι οδηγοί κοιτάζουν σοκαρισμένοι το θέαμα. Η αστυνομία έβγαλε ανακοίνωση αναζητώντας το ζευγάρι και τελικά ο οδηγός παραδέχθηκε την παράτολμη πράξη του ενώ έδωσε και το όνομα της συντρόφου του.
Το ζευγάρι οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστή και αποδέχθηκε την ενοχή του στην κατηγορία της απρόσεχτης οδήγησης. Καταδικάστηκαν σε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή έπειτα από συμφωνία με τους εισαγγελείς. Επίσης, τους απαγορεύεται η οδήγηση για δύο χρόνια.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)
Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις