Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

16 μετανάστες σε σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο - Με προορισμό την Ιρλανδία

Δεκαέξι άνθρωποι εντοπίστηκαν μέσα σε ένα σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο, πάνω σε πορθμείο το οποίο κατευθυνόταν
από τη Γαλλία στην Ιρλανδία, όπως έγινε γνωστό από τη σουηδική ναυτιλιακή εταιρεία Stena Line.
Όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ήδη μεταφερθεί σε ένα από τα σαλόνια των επιβατών. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, οι άνθρωποι αυτοί βρέθηκαν κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας στο φεριμπότ που είχε αποπλεύσει από το Χερβούργο της Γαλλίας με προορισμό το Ροσλέαρ της Ιρλανδίας.
Το πλοίο Stena Horizon αναμένεται να φτάσει στην Ιρλανδία σήμερα το απόγευμα και έχουν ήδη ενημερωθεί οι μεταναστευτικές αρχές της χώρας αυτής.
Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της Ιρλανδίας RTE, και οι 16 είναι άνδρες, ηλικίας από 20 έως 40 ετών. Πιστεύεται ότι κατάγονται από την Ασία και έφτασαν στη Γαλλία μέσω Βελγίου.
Πριν από περίπου έναν μήνα, 39 Βιετναμέζοι, άνδρες και γυναίκες, βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ένα φορτηγό ψυγείο κοντά στο Λονδίνο. Την Τρίτη, οι ολλανδικές αρχές βρήκαν 25 μετανάστες σε ένα φορτηγό πλοίο που είχε αποπλεύσει από την Ολλανδία και κατευθύνοταν στη Βρετανία.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις