Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Μόρια – Αγρότης παρακολουθεί με 16 κάμερες να του κλέβουν οι μετανάστες τα ζωντανά του – Διαβάστε τι κάνει (ΒΙΝΤΕΟ) το Φεβρουάριο του 2018 είχε συλληφθεί από την αστυνομία γιατί είχε πυροβολήσει στον αέρα





Ο Στέλιος Καθιώτης είναι ένας αγρότης 56 χρονών κάτοικος Μόριας, ο οποίος το Φεβρουάριο του 2018 είχε συλληφθεί από την αστυνομία γιατί είχε
πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό, όταν τρεις μετανάστες είχαν εισβάλει στο αγρόκτημά του και του έκλεβαν τα ζωντανά.
Τότε είχε οδηγηθεί με αυτόφωρη διαδικασία στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, όπου οι κάτοικοι της Μόριας ήταν στο πλευρό του και του επιφύλαξαν υποδοχή ήρωα.
Ο Στέλιος Καθιώτης πρόκειται να δικαστεί σε τακτική δικάσιμο και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Ωστόσο οι μετανάστες εξακολουθούν να κλέβουν τα ζωντανά του σε καθημερινή σχεδόν βάση, χωρίς αυτός να μπορεί να κάνει τίποτα, αφού έχει δεμένα τα χέρια του λόγω των περιοριστικών όρων και κινδυνεύει να προφυλακιστεί.
Έτσι μη έχοντας άλλη επιλογή έχει τοποθετήσει 16 κάμερες (!!!) παρακολουθώντας απλά το αγρόκτημά του και όταν αντιληφθεί μετανάστες να του κλέβουν τα ζωντανά του ειδοποιεί την αστυνομία, η οποία όμως κι αυτή δεν μπορεί να κάνει τίποτα – συλλαμβάνει τους δράστες και αφήνονται πάλι ελεύθεροι – έχοντας φέρει σε αδιέξοδο τον άτυχο αγρότη, ο οποίος κάνει έκκληση στον Εισαγγελέα Μυτιλήνης ζητώντας την προστασία του.
Δείτε τι καταγγέλλει στην Τηλεόραση Μυτιλήνης και στον Γιάννη Συνάνη στο σημείο 10:10 του βίντεο με το δελτίο ειδήσεων.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις