Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Αποστόλου : Κύριε Μητσοτάκη, καληνύχτα σας και χαιρετίσματα στην Εξουσία.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 
ΕΚΤΑΚΤΟ
Παρακολουθήσαμε και σήμερα τη δίκη του πρώην Δ.Σ. της ΟΜΕ – ΕΥΠ περί της απιστίας στην Υπηρεσία (κακοδιαχείριση κλπ. του ταμείου της Ομοσπονδίας
– Θ. Σπατιώτη και Σία) στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών!
Η υπεράσπιση αιτήθηκε την παύση της ποινικής διώξεως λόγω του εν ισχύ (1/7/2019) νέου Ποινικού Κώδικα που ψηφίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και διότι η επόμενη ΟΜΕ – ΕΥΠ υπό την κ. Θ. Γιαννοπούλου δεν υπέβαλε κάποια μηνυτήρια αναφορά! Έτσι ο Εισαγγελέας και το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα!
Σημειωτέον, ότι η δίκη αυτή είχε αναβληθεί δυο φορές πριν από την ψήφιση του νέου Π.Κ.!
Οπότε διαπιστώνουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί και κρατάει την μπαγκέτα της ορχήστρας της Εξουσίας και μπαίνουμε στο πειρασμό να πούμε:
Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, καληνύχτα σας και χαιρετίσματα στην Εξουσία!
Αλλά να διατυπώσουμε και ένα εύλογο ερώτημα:
Η πρώην διοίκηση της ΕΥΠ υπό τον κ. Γιάννη Ρουμπάτη είχε κάνει κάποια ΕΔΕ μετά την άσκηση της ποινικής αυτής δίωξης; Ή ίσχυε το δυο μέτρα και δυο σταθμά για υπαλλήλους της Υπηρεσίας;
Πιστεύω θα επανέλθω σύντομα! Ωστόσο δείτε τι έγραφα στο άρθρο μου: “Όργιο κακοδιαχείρισης στην ΕΥΠ”!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις