Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις μεγάλες τράπεζες

Αιφνιδιαστικές έρευνες σε μεγάλες τράπεζες διεξήγαγαν κλιμάκια της Επιτροπής Ανταγωνισμού.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εν λόγω έλεγχοι έχουν ως σκοπό το να καταδειχθεί σε ποιο βαθμό οι τράπεζες κινήθηκαν συντονισμένα κατά την πρόσφατη αύξηση των χρεώσεων τους και αν πρόκειται για μη σύννομη εναρμονισμένη πρακτική.

Τραπεζικές πηγές επιβεβαίωσαν στο CNN Greece τους ελέγχους της Επιτροπής Ανταγωνισμού στα τραπεζικά ιδρύματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν στα μέσα Οκτωβρίου είχε ανακύψει το ζήτημα της αύξησης των τραπεζικών χρεώσεων ο υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τον χρηματοπιστωτικό τομέα Γιώργος Ζαββός είχε αναφέρει στους δημοσιογράφους πως το ζήτημα αυτό είναι καθαρά ζήτημα ανταγωνισμού.

Πλέον, αναμένεται να καταδειχθεί το σε ποιο βαθμό οι έλεγχοι της Επιτροπής Ανταγωνισμού, επικεφαλής της οποίας είναι ο Καθηγητής Ιωάννης Λιανός, θα αποκαλύψουν έκνομες πρακτικές ή όχι.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις