Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Λος Άντζελες - Έβγαζε φωτιά και καπνούς από τον κινητήρα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα αεροσκάφος Boeing 777 με προορισμό την Μανίλα έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Λος Άντζελες, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του.


Η πτήση 113 των Philippine Airlines απογειώθηκε από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, αλλά οι πιλότοι ανέφεραν αμέσως πρόβλημα στους κινητήρες του αεροσκάφους και προσγειώθηκαν με ασφάλεια.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ABC-7 μετέδωσε βίντεο όπου το αεροσκάφος φαίνεται να βγάζει καπνούς και φλόγες από τον δεξιό κινητήρα.



“Είδαμε φλόγες και καπνούς να βγαίνουν από τον κινητήρα" δήλωσε ο 36χρονος Andrew Ames, που είδε το αεροσκάφος.

"Δενέχω ξαναδεί να βγάζει φωτιές αεροπλάνο. Ξαφνικά οι φλόγες σταμάτησαν και είδα το αεροπλάνο να στρίβει αριστερά και να επιστρέφει στο αεροδρόμιο" πρόσθεσε.

Εκπρόσωπος των αερογραμμών ανέφερε ότι το προσωπικό καμπίνας είδε τον καπνό στη δεύτερη μηχανή του αεροσκάφους και σήμανε τον συναγερμό.

“Όλοι οι επιβάτες είναι σώοι και πήραν άλλη πτήση για τον προορισμό τους" ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις