Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Άνδρας γρονθοκόπησε άγρια σε καφετέρια γυναίκα με μαντίλα, έγκυο 9 μηνών! (vid)

Σοκαριστικό περιστατικό στο Σίδνεϊ, με 43χρονο άνδρα να εισβάλει σε καφετέρια και, φωνάζοντας αντισλαμικά συνθήματα, να επιτίθεται άγρια σε 31χρονη γυναίκα με μαντίλα,
που είναι 9 μηνών έγκυος! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Το εξοργιστικό συμβάν έλαβε χώρα την Τετάρτη στο καφέ Bay Vista της Church Street, στο προάστιο Parramatta, έχοντας προκαλέσει σάλο στην Αυστραλία -και όχι μόνο- με το βίντεο να είναι γροθιά στο στομάχι...

Πριν το δείτε, να προειδοποιήσουμε ότι είναι πολύ άγριες οι εικόνες του ξυλοδαρμού της γυναίκας, με τον τύπο, μάλιστα, να φτάνει ακόμη και στο σημείο να της πατάει κάτω το κεφάλι!


ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ (ΕΔΩ)

Ο δράστης είναι ένας 43χρονος Αυστραλός ονόματι Stipe Lozina, γνωστός της αστυνομίας...

Όπως μπορείτε να δείτε, εισβάλει στην καφετέρια, όπου βρίσκεται η 31χρονη μαζί με δύο φίλες της.

Αρχικά -φαίνεται από την κάμερα ασφαλείας να- μιλάει στις τρεις γυναίκες, λέγοντας, σύμφωνα με μάρτυρες, διάφορα αντισλαμικά πράγματα και στη συνέχεια, φωνάζοντας πια, χτυπάει άγρια την έγκυο, με γροθιές στο κεφάλι και στο σώμα!

Η γυναίκα πέφτει στο πάτωμα και ενώ οι δύο φίλες της προσπαθούν να τη σώσουν, ο άνδρας τής πατάει κάτω το κεφάλι!

Με την παρέμβαση, τελικά, θαμώνων του μαγαζιού, ο Lozina σταμάτησε και λίγο αργότερα συνελήφθη και προφυλακίστηκε χωρίς εγγύηση. Θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου στις 5 Δεκεμβρίου.

Όσο για την 31χρονη, δήλωσε στην Daily Telegraph ότι ο άνδρας έβρισε τους μουσουλμάνους πριν της επιτεθεί.

«Έκανες ένα σχόλιο για τους μουσουλμάνους, την πλησίασες και τη χτύπησες με γροθιές στο κεφάλι 14 φορές», είπε στον Lozina ο δικαστής.

«Φαίνεται πως πρόκειται για ένα εντελώς τυχαίο και απρόκλητο περιστατικό, η έρευνα είναι ακόμα στην αρχή», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Luke Sywenkyj. «Η γυναίκα είναι συναισθηματικά και σωματικά τραυματισμένη. Εάν δεν ήταν η γενναία πράξη των παριστάμενων, να σταματήσουν την επίθεση, το θύμα μπορεί να είχε υποστεί πολύ σοβαρότερο τραυματισμό», είπε στους δημοσιογράφους

Η 31χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο την Πέμπτη.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις