Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019

Απρόβλεπτο μπάχαλο με τους μετανάστες στην Ερμιονίδα - Δεν κατέβαιναν απο το λεωφορείο οι Σύριοι μόλις είδαν τους Σομαλούς

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η μεταφορά των μεταναστών στην περιοχή της Ερμιονίδας όπου μέχρι στιγμής έχουν φθάσει
450 μετανάστες από διαφορετικές χώρες. Το απρόοπτο δημιουργήθηκε όταν στον χώρο φιλοξενίας
έφθασε λεωφορείο με Σύριους που όμως μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία Σομαλών  αρνήθηκαν να κατεβούν από το λεωφορείο για ευνόητους λόγους . Οι εκπρόσωποι των Συρίων ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι δυνατόν να συνυπάρξουν και ζήτησαν την μεταφορά τους στα Βόρεια και πιο συγκεκριμένα στην Μακεδονία. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Παράλληλα όμως έχουν δημιουργηθεί νέες φήμες για νέο κύμα μεταναστών στην Ερμιονίδα και ειδικότερα στο εργοστάσιο του Λαναρά που έχει εγκαταλειφθεί. Σε αυτό τον χώρο οι ντόπιοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούν να φιλοξενηθούν περίπου οκτακόσια άτομα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις