Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Αξιωματικοί της αστυνομίας πλακώθηκαν μεταξύ τους και ο ένας πήγε στο νοσοκομείο

Στο περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας εμπλέκεται ο αξιωματικός της ΔΙΑΣ Πειραιά και ένας συνάδελφός
του από το Α.Τ Ρέντη.

Ένα απίστευτο περιστατικό έφερε στην επιφάνεια το Law & Order.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, δύο αξιωματικοί της ΕΛΑΣ πλακώθηκαν μεταξύ τους και ο ένας μάλιστα χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Όλα έγιναν, όταν ο διοικητής της ΔΙ.ΑΣ Πειραιά φέρεται να επιτέθηκε σε αξιωματικό του Α.Τ. Ρέντη που είχε επισκεφθεί το γραφείο του για υπηρεσιακά θέματα.

Ο τελευταίος χρειάστηκε να επισκεφτεί το νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η υγεία του είναι ήδη βεβαρημένη από άλλες παθήσεις.

Τέλος, όπως τονίζεται είναι πολύ πιθανό να έχει επιληφθεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για την προανάκριση σχετικά με τις συνθήκες του άγριου καβγά μεταξύ των αξιωματικών!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις