Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ Επαναστατική Αυτοάμυνα: Αυτοί είναι οι συλληφθέντες -Και ο τρίτος που αναζητείται

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία τριών ανδρών που σχετίζονται με την επιχείρηση για την εξάρθρωση της Επαναστατικής Αυτοάμυνας.

Πρόκειται για τους δύο άνδρες που συνέλαβε η αντιτρομοκρατική κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που οδήγησε στον εντοπισμό της γιάφκας της Επαναστατικής Αυτοάμυνας στον Χολαργό, αλλά και τον 46χρονο που αναζητά η αστυνομία για την υπόθεση.
 Ο 41χρονος του οποίου δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία, ο Ευάγγελος Σταθόπουλος, είναι εκείνος που μετείχε στη ληστεία από την οποία άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι για την εξάρθρωση της οργάνωσης. Ο 45χρονος, Διονύσης Μπάκας, είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στον Χολαργό που βρέθηκε το οπλοστάσιο της Επαναστατικής Αυτοάμυνας, ενώ ο 46χρονος Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης είναι αυτός που αναζητείται μετά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής.
Οι 3 που έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία τους

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος του Κωνσταντίνου και της Αγγελικής, που γεννήθηκε την 09-10-1978 στην Αθήνα Αττικής. Συνελήφθη την 08-11-2019 από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία
Ευάγγελος Σταθόπουλος όρθια

Ευάγγελος Σταθόπουλος πορτρέτο

Ευάγγελος Σταθόπουλος προφίλ

Ευάγγελος Σταθόπουλος ασπρόμαυρη

ΜΠΑΚΑΣ Διονύσιος του Χρήστου και της Ελένης, που γεννήθηκε την 11-05-1974 στην Αθήνα Αττικής. Συνελήφθη την 08-11-2019 από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Διονύσης Μπάκας όρθιος

Διονύσης Μπάκας προφίλ

Διονύσης Μπάκας πορτρέτο

Διονύσης Μπάκας ασπρόμαυρη

 ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Δημήτριος του Βίκτωρα και της Νίκης, που γεννήθηκε την 14-02-1973 στην Αθήνα Αττικής, ο οποίος αναζητείται για την ίδια υπόθεση.

 Ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης

Ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης όρθιος

Ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης ασπρόμαυρη


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.