Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Διευθυντής Αντιτρομοκρατικής: «Τρομάζει η ποσότητα των εκρηκτικών, ευτυχώς προλάβαμε»

Τρομάζει η ποσότητα των εκρηκτικών, ευτυχώς προλάβαμε», σημείωσε ο διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια
συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της εκτεταμένης επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής για την εξάρθρωση της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».
Οι Αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις, δύο ανδρών και μίας γυναίκας, ενώ κατέσχεσαν πολλά όπλα. Την ίδια ώρα, είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός 46χρονου που φέρεται να σχετίζεται με την οργάνωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γνωστό στις Αρχές αντιεξουσιαστή, ο οποίος ήταν και ο βασικός διαχειριστής της κατάληψης Gare στα Εξάρχεια.
Οι τρεις συλληφθέντες από τη χτεσινή επιχείρηση οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες.

Το χρονικό της επιχείρησης

Κατά τη διάρκεια της χτεσινής επιχείρησης, που διήρκεσε αρκετές ώρες, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής εντόπισαν δύο γιάφκες -μια στο Χολαργό και μια στην Κυψέλη.
72275775 957117527997250 1103969528951341056 n copy
Πηγή: Εικόνα έξω από το διαμέρισμα της Κυψέλης 
Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, το διαμέρισμα στον Χολαργό ήταν η δεύτερη γιάφκα της οργάνωσης -το μέρος, δηλαδή όπου είχε μεταφερθεί ο οπλισμός μετά από την εγκατάλειψη το κρησφύγετο της Κυψέλης.
KYPSELI
Πηγή: Φωτογραφία έξω από τη γιάφκα της Κυψέλης 
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το διαμέρισμα της Κυψέλης είχε καθαριστεί με χλωρίνη, ώστε να μην μπορέσουν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν ίχνη των μελών της οργάνωσης.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις