Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019

Διώχνουν από το σχολείο του στην Αμαλιάδα τον 15χρονο που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι - Τι καταγγέλλει η μητέρα - ΒΙΝΤΕΟ

Σχολείο πρέπει να αλλάξει ο 15χρονος μαθητής από την Αμαλιάδα που πριν από λίγες εβδομάδες δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από συμμαθητή του.
Παράλληλα, σχολείο καλείται να αλλάξει και ο μαθητής που επιτέθηκε στον 15χρονο, ενώ ο καθένας από τους δύο θα παίρνει λεωφορείο και θα πρέπει καθημερινά να διανύει 20-30 χιλιόμετρα για να φθάσει στη νέα σχολική μονάδα στην οποία θα φοιτεί.

Η μητέρα του θύματος της επίθεσης μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Μαζί σου» κατήγγειλε ότι μετά το συμβούλιο διδασκόντων του σχολείου στην Αμαλιάδα, ενημερώθηκε πως ο γιος της πρέπει να αλλάξει σχολικό περιβάλλον, χωρίς ωστόσο να της εξηγήσουν τον λόγο αυτής της απόφασης. Όπως είπε η γυναίκα, της είπαν να απευθυνθεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και αφού έκανε αίτηση για να λάβει τα πρακτικά της απόφασης, θα της σταλούν ταχυδρομικά.

Παράλληλα, η μητέρα του 15χρονου είπε ότι κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ζήτησαν τον λόγο από το παιδί της γιατί το συμβάν πήρε τόσο μεγάλη έκταση στα μέσα ενημέρωσης ενώ, όπως σημείωσε, τον ρώτησαν γιατί ισχυρίστηκε ότι το σχολείο πιθανόν να μην έκανε κάτι αν γνώριζε τη συμπεριφορά του συμμαθητή του.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα, ο γιος της πλέον θα πρέπει να παίρνει καθημερινά ταξί από το χωριό στο οποίο μένει με προορισμό αρχικά την Αμαλιάδα και από εκεί να παίρνει λεωφορείο που θα τον μεταφέρει σε άλλο χωριό όπου βρίσκεται το σχολείο στο οποίο πλέον θα φοιτά, ενώ το ίδιο λεωφορείο θα παίρνει και ο συμμαθητής που του επιτέθηκε.

Σύμφωνα με τη μητέρα του ο μαθητής δεν γνωρίζει κανέναν στο νέο αυτό σχολικό περιβάλλον και η αλλαγή αυτή κάθε άλλο παρά τον βοηθά να ξεπεράσει αυτό που συνέβη.

«Του δίνουν άλλο ένα μαχαίρωμα» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις