Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ – Έφοδος στους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου – Αποκλεισμένο το πανεπιστήμιο

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην ΑΣΟΕΕ, με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν πραγματοποιήσει έφοδο στους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου και το
πανεπιστήμιο να έχει αποκλειστεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία έκανε έφοδο και ερευνά όλους τους χώρους.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο έχει αποκλειστεί και οι αστυνομικοί – μετά τις τελευταίες καταγγελίες – ερευνούν ακόμη και την πιθανότητα κατασκευής μολότοφ μέσα στους χώρους του Ιδρύματος.


Παράλληλα, εξετάζονται και οι καταγγελίες που είχε κάνει η Σύγκλητος με ανακοίνωσή της, περί παράνομης δράσης κυκλωμάτων μέσα στην ΑΣΟΕΕ.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις