Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Επεισοδιακή σύλληψη δύο προσώπων που κουβαλούσαν ναρκωτικά με ρίψη πυροβολισμών

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία χθες, Κυριακή στην επαρχία Αμμοχώστου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα, περί τις 17:00 το απόγευμα μετά από πληροφορίες, ανεκόπη η πορεία αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες ηλικίας 22 και 33 χρόνων. Αρχικά ο οδηγός επιχείρησε τη διαφυγή του, με αποτέλεσμα τον πυροβολισμό των ελαστικών του οχήματος εκ μέρους της αστυνομίας. Κατόπιν έρευνας, στο όχημα εντοπίστηκαν ένα δοχείο περιέχον 3 κιλά κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, μια κάψουλα με λευκή σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαίνη, αλλά και χρηματικό ποσό ύψους 1.740 ευρώ. Παράλληλα, διενεργήθηκε έλεγχος σε ιδιωτικό χώρο κτηνοτροφικής περιοχής ιδιοκτησίας 44χρονου, όπου και βρέθηκαν τρία κιλά κάνναβης.

Και οι τρεις συνελήφθησαν προκειμένου να οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου, ενώ οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται.

Την ίδια μέρα, το κλιμάκιο Πάφου της ΥΚΑΝ προχώρησε στην σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 20 και 23 ετών, όταν γύρω στις 20:20 μ.μ. ανεκόπη αυτοκίνητο και, κατόπιν έρευνας, εντοπίστηκαν στην κατοχή τους κάνναβη επτά γραμμαρίων περίπου. Επίσης στην κατοχή τους εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό ύψους 1.030 ευρώ. Ακολούθησε έρευνα στην οικία τους κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε κάνναβη 24 γραμμαρίων.

Τα δύο πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν.

ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις