Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

«Επέλεξα το λάθος και δεν γίνεται να το πάρω πίσω»: Η Πέμη Ζούνη κάνει την αυτοκριτική της μετά τον σάλο

Πέμη Ζούνη: Η πασίγνωστη ηθοποιός θεάτρου και τηλεόρασης όπως και πολίτικος αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ως καλεσμένη.


Πέμη Ζούνη: Τα αρχικά της λόγια
«Ήταν μια αναγκαστική συνθήκη. Ήταν που για δύο χρόνια είχα εγκλωβιστεί σε αυτή την πικρή ιστορία – δεν την αναφέρουμε, την ακατανόμαστη ιστορία. Είχα εγκλωβιστεί, αλλά χωρίς θέατρο δεν κάνω» Ήταν τα αρχικά της λόγια.

Ποιο είναι το δίδαγμα που πήρες από την περιπέτεια αυτήν;
«Έμαθα το πολύτιμο πράγμα του τι έχει σημασία στη ζωή τελικά. Πολλές φορές χάνεις τις προτεραιότητες, αδικείς κομμάτια της ζωής σου. Και αυτό το έμαθα πολύ καλά. Με μετεκπαίδευση, με μεταπτυχιακό, με οδύνη και με πολύ μεγάλη ευτυχία εν τέλει. Αυτό το λέω χωρίς χειροκρότημα, είναι μια αλήθεια ψυχής. Δεν το λέω για τη βαβούρα του πράγματος, είναι μεγάλο μάθημα» απάντησε.

Προσθέτοντας μετά :«Κάθε φάση της ζωής μας είμαστε αυτό που επιλέγουμε. Αν έχουμε την πολυτέλεια να λέμε αυτό που θέλω αυτό θα κάνω. Αλλάζουμε, Νίκο. Αυτό που ήμουν, αυτό που επέλεξα, το λάθος, με χαρακτήριζε εκείνη την εποχή. Δεν μπορώ να το πάρω πίσω. Αυτό ήμουν. Τώρα είμαι ευγνώμων που έχω αλλάξει».

Πέμη Ζούνη: «Κάθε μέρα αλλάζουμε»
«Κάθε μέρα αλλάζουμε ευτυχώς. Το προς τα πού το αποφασίζουμε εμείς. Υπάρχει μια ατάκα που έχω κρατήσει, τη λέμε με την αδελφή μου. Διεκδικώ το δικαίωμα να αναθεωρώ» κατέληξε στη συνέντευξή της.

Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο της συνέντευξης της στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις