Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019

Facebook: Σάλος από τη μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει (photos) - χρήση του video selfie το οποίο θα «τσεκάρει» λογαριασμούς...

Μία... καινοτομία για τους χρήστες των social media ετοιμάζεται να... εγκαινιάσει το Facebook, στην προσπάθειά του να περιορίσει τα ψεύτικα προφίλ που δημιουργούν οι χρήστες.


Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η διάσημη πλατφόρμα εξετάζει την χρήση του video selfie, το οποίο θα «τσεκάρει» αν ο κάτοχος ενός λογαριασμού είναι πραγματικό πρόσωπο.

Όσον αφορά στον τρόπο; Ο χρήστης θα ανοίγει την κάμερά του για video selfie. Θα φέρνει την κάμερα στο ύψος του ματιού και θα ακολουθεί τις οδηγίες. «Αυτό θα μας βοηθήσει να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να δούμε ότι είστε όντως πραγματικό πρόσωπο», αναφέρεται μεταξύ άλλων από το Facebook.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η είδηση της... καινοτομίας που ετοιμάζει η διαδικτυακή πλατφόρμα έχει προκαλέσει σάλο στα social media, μια και το παρελθόν είναι... βεβαρυμμένο αναφορικά με υποθέσεις υποκλοπής προσωπικών δεδομένων.

Δείτε...

Facebook: Σάλος από τη μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει (photos)

Facebook: Σάλος από τη μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει (photos)

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις