Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

(video) Φρικτό έγκλημα στη Βραζιλία: Δολοφόνησαν άστεγη, που ζητιάνεψε 23 σεντς!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας μιας άστεγης 31 ετών, που ο δράστης την πυροβόλησε
όταν του ζήτησε μικροποσό – ίσο με περίπου 20 λεπτά – για να αγοράσει ψωμί!

Το στυγερό έγκλημα στο Ρίο ντε Τζανέιρο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στις σοκαριστικές εικόνες που πρόβαλαν βραζιλιάνικα δίκτυα διακρίνεται η άστεγη Ζίλντα Ενρίκε να πλησιάζει τον άνδρα σε δρόμο στο κέντρο του Ρίο και να του απευθύνει το λόγο, ζητώντας του, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ένα ρεάλ – δηλαδή περίπου 20 λεπτά του ευρώ-.

Ο άνδρας συνεχίζει το δρόμο του, αλλά η γυναίκα τον ακολουθεί. Τότε εκείνος σταματά, τραβά ένα πιστόλι και την πυροβολεί τουλάχιστον δύο φορές. Η άστεγη σωριάζεται στο έδαφος, ενώ ο δράστης βάζει το πιστόλι στη ζώνη του και προσπαθεί να ξεφύγει. Ένας περαστικός πλησιάζει στη συνέχεια το θύμα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η αστυνομία συνέλαβε λίγη ώρα αργότερα τον δράστη, ονόματι Αντρέα Ράμος. Όπως είπε η δικηγόρος του, ο πελάτης της της είπε ότι πήγαινε να ανοίξει το εστιατόριό του και νόμισε ότι η άστεγη σκόπευε να τον ληστέψει -κάτι που του έχει ξανασυμβεί στην ίδια περιοχή.

Το βίντεο -σοκ από τη δολοφονία της άστεγης




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις