Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝ(Ν)Η ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΖΗΛΕΨΕ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! (ΦΩΤΟ)

Τη διαφωνία του με τα κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα για τους μετανάστες εξέφρασε με ανάρτησή του στο Facebook o Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 ζητά μάλιστα την δοθεί άδεια εργασίας σε όλους τους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας, άποψη η οποία προκαλεί ήδη αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Γιάνης Βαρουφάκης σημειώνει:
«Tο ΜέΡΑ25 λέει κάτι απλό: Κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης («κλειστό κέντρο»). Άδειες εργασίας σε όλους τους μετανάστες/πρόσφυγες – με σχεδιασμό αρχικής φιλοξενίας τους σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της χώρας όπου θα μπορούν να συνεισφέρουν εργασιακά και πολιτισμικά».
Δείτε την ανάρτησή του
varoufakis22_11


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις